Кошик
548 відгуків
Маркет здоровья
+380 (98) 112-10-07
+380 (44) 384-36-79
+380 (98) 112-10-07

Комбуча (чайний гриб)

  • В наявності

220 

+380 (98) 112-10-07
Замовлення по Україні
  • +380 (44) 384-36-79
    Мельникова,5
  • +380 (98) 112-10-07
    пр. Победы,125
  • +380 (68) 508-62-97
    Мельникова,5
  • +380 (67) 840-16-68
    Героев Днепра 41- 43
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Комбуча (чайний гриб)
Комбуча (чайний гриб)В наявності
220 
+380 (98) 112-10-07
Замовлення по Україні
  • +380 (44) 384-36-79
    Мельникова,5
  • +380 (98) 112-10-07
    пр. Победы,125
  • +380 (68) 508-62-97
    Мельникова,5
  • +380 (67) 840-16-68
    Героев Днепра 41- 43
Купити

Опис

Концентрат чайного гриба "Комбуча" (десертний)

Лікувально-профілактична дія напою «Комбуча десертний»

У разі регулярного вживання освіжний, смачний і оздоровлювальний напій «Комбуча»:

  • Активізує процеси метаболізму. Уксусна кислота, якої багатий на настій чайного гриба, є каталізатором багатьох обмінних процесів, що протікають в організмі людини.
  • Сприяє відновленню нормального кислотно-лужного балансу в організмі.
  • Покращує процес травлення (підвищує секрецію шлункового та панкреатичного соків, стимулює утворення ферментів, які беруть участь у травленні, активізує перетравлення білків, жирів і вуглеводів (зокрема завдяки наявним у настої чайного гриба ферментів протеази, ліпази й амілози), сприяє відновленню оптимального балансу кишкової мікрофлори, сприятливо впливає на стан слизових оболонок шлунково-кишкового тракту, сприяє усуненню закрепів і диспептичних явищ (метеоризму, діареї та ін.). Умістні в настої чайного гриба молочна кислота та вітаміни групи B сприяють росту корисної мікрофлори кишківника та пригнічують життєдіяльність патогенних кишкових бактерій, а такий біохімічний компонент чайного квасу як мукоїтинсульфат сприятливо впливає на функціональний стан слизової оболонки шлунка. Наявні в «Комбучі десертному» органічні кислоти стимулюють секрецію жовчі та вироблення шлункового та панкреатичного соків.
  • Сприятливо впливає на функціональний стан серцево-судинної системи (сприяє зниженню вмісту в крові холестерину та відновленню нормального артеріального тиску, перешкоджає розвитку атеросклерозу та сприяє очищенню стінок судин від атероматозних відкладень)
  • Підвищує ефективність профілактики та комплексного лікування різних інфекційно-запальних захворювань бактеріальної, вірусної та грибкової етіології. Виражена бактерицидна властивість напою «Комбуча десертний» зумовлена наявністю в його складі медузину, хлорофілу, а також органічних кислот, як-от оцтова, молочна, глюконова, глюкуронова, койова. Ще 1949 року наукові дослідження довели, що лікарські препарати на основі чайного гриба дуже ефективні в боротьбі із золотистим стафілококом, з пневмокочною інфекцією, а також із збудниками сальмонелезу, дифтерії, черевного тифу, скарлатини, дизентерії.
  • Сприяє підвищенню працездатності, знімає втому, сприяє усуненню головного болю й безсоння
  • Сприяє покращенню функціонального стану центральної нервової системи (з великою мірою завдяки наявності в «Комбучі десертному» вітамінам групи B)
  • Має гепатопротекторну дію (захищає печінку від пошкоджень, знижує ризик розвитку жирового гепатозу та токсичних гепатитів (алкогольного, медикаментозного та ін.)
  • Сприяє усуненню похмельного синдрому
  • Перешкоджає утворенню каменів у нирках та інших органах сечовивідної системи. Ця властивість настою чайного гриба, з якого виробляється напій «Комбуча десертний», чималою мірою зумовлена калієм і органічними кислотами, що входять до його складу.
  • Сприяє покращенню стану шкіри, стану волосся й нігтів. Гіалуронова кислота, що міститься в напої «Комбуча», сприяє утриманню шкірою вологи, а природний синтез колагену (фібрилярного білка, що надає шкірі пружності й еластичності) активізують такі біохімічні компоненти настою чайного гриба як вітамін С, рутин, цинк і органічні кислоти.
  • Сприятливо впливає на функціональний стан хребта та суглобів. У складі настою чайного гриба наявна гіалуронова кислота (ознайна структурним компонентом міжсуглобової (синовіальної) рідини) та хондроїтин сульфат, необхідний для повноцінного формування та функціонування хрящової тканини.
  • Сприяє зміцненню імунітету та очищенню організму від токсинів та інших шкідливих речовин, запобігає передчасному старінню, знижує ризик розвитку онкологічних захворювань. Напій «Комбуча десертний» є багатим джерелом природних антиоксидантів, зокрема вітамін С, вітаміни групи B, рутин, органічні кислоти, цинк, кремній, селен. Крім того, цей напій на основі наявності чайного гриба містить у своєму складі глюкуронову кислоту, що сприяє зниженню ризику розвитку онкологічних захворювань (ета органічна кислота також, вступаючи у сполуки з токсичними речовинами, забезпечує нейтралізацію шкідливого впливу токсинів на організм людини).

Вживання напою, приготованого з концентрату «Комбуча десертний», рекомендується в складі профілактики та комплексного лікування:

  • Запорів, диспептичних явищ, дизентерії, дисбактеріозу, ентероколіту, гастриту зі зниженою кислотністю
  • Захворювань печінки та жовчного міхура
  • Захворювань суглобів (артрити, артрози, подагра та ін.)
  • сечокам'яної хвороби
  • Герпеса
  • ГРЗ та інших інфекційно-запальних захворювань (зокрема скарлатини, дифтерії, черевного тифу, тонзиліту, туберкульозу)
  • Алопеції
  • Фурункульозу, вугрової висипки та інших дерматологічних захворювань
  • Геморою

Насичений вітамінами, загальнозміцнювальний напій «Комбуча десертний» у разі регулярного вживання також дуже корисний:

  • Більшою артеріальною гіпертонією й атеросклерозом
  • У складі комплексної профілактики атеросклерозу
  • Тим, хто займається спортом або фітнесом
  • Тим, чия робота пов'язана з інтенсивними розумовими або фізичними навантаженнями
  • У період відновлення після перенесених важких і тривалих захворювань
  • У період відновлення після перенесених курсів хіміо- та променевої терапії

Спосіб уживання

Для приготування напою з концентрату чайного гриба «Комбуча десертний» потрібно 2 ст. ложки концентрату (детам від 3 до 5 років — 1 ст. ложку концентрату) розчинити в 100-150 мл води кімнатної температури. Для профілактики та лікування захворювань вживати такий чайний квас рекомендується 2-3 рази на день за 30-40 хвилин до їди або за 1,5-2 години після їди впродовж 2 місяців. За потреби курс приймання чайного квасу можна повторити з перервою на 1 місяць.

Протипоказання до вживання

Оскільки продукт «Комбуча десертний» містить у своєму складі цукор, його треба вживати з обережністю хворим на цукровий діабет і ожиріння. Вживання напою з концентрату «Комбуча десертний» не рекомендується дітям до 3 років, вагітним і жінкам, що годують грудьми, у разі грибкових захворювань, а також у разі виразки шлунка та дванадцятипалої кишки та під час гастриту з підвищеною кислотністю шлункового соку. З обережністю треба вживати чайний квас і тим, хто збирається сісти за кермо автомобіля (у цьому напої міститься невелика кількість спирту)

Характеристики

Основні
Виробник Екофарм
Тип екстрактуРослинний
Країна виробникУкраїна

Інформація для замовлення

  • Ціна: 220 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner