Кошик
526 відгуків
Маркет здоровья
+380 (98) 112-10-07
+380 (44) 384-36-79
+380 (98) 112-10-07

Комбуча (чайний гриб)

  • В наявності

150 грн

+380 (98) 112-10-07
Замовлення по Україні
  • +380 (44) 384-36-79
    Мельникова,5
  • +380 (98) 112-10-07
    пр. Победы,125
  • +380 (68) 508-62-97
    Мельникова,5
  • +380 (67) 840-16-68
    Героев Днепра 41- 43
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Комбуча (чайний гриб)
Комбуча (чайний гриб)В наявності
150 грн
+380 (98) 112-10-07
Замовлення по Україні
  • +380 (44) 384-36-79
    Мельникова,5
  • +380 (98) 112-10-07
    пр. Победы,125
  • +380 (68) 508-62-97
    Мельникова,5
  • +380 (67) 840-16-68
    Героев Днепра 41- 43
Купити

Опис

Концентрат чайного гриба "Комбуча" (десертний)

Лікувально-профілактична дія напою «Комбуча десертний»

При регулярному вживанні свіжий, смачний і цілющий напій «Комбуча»:

  • Активізує процеси метаболізму. Оцтова кислота, якою багатий настій чайного гриба, є каталізатором багатьох обмінних процесів, що протікають в організмі людини.
  • Сприяє відновленню нормального кислотно-лужного балансу в організмі.
  • Покращує процес травлення (підвищує секрецію шлункового та панкреатичного соків, стимулює утворення ферментів, що беруть участь в травленні, активізує травлення білків, жирів і вуглеводів (у тому числі за рахунок містяться в настої чайного гриба ферментів протеази, ліпази та амілази) , сприяє відновленню оптимального балансу кишкової мікрофлори, благотворно впливає на стан слизових оболонок шлунково-кишкового тракту, сприяє усуненню запорів і диспептичних явищ (метеоризму, діареї та ін). Містяться в настої чайного гриба молочна кислота і вітаміни групи B сприяють зростанню корисної мікрофлори кишечника і пригнічують життєдіяльність патогенних кишкових бактерій, а такий біохімічний компонент чайного квасу як мукоитинсульфат благотворно впливає на функціональний стан слизової оболонки шлунка. Присутні в «Комбуче десертному» органічні кислоти стимулюють секрецію жовчі і вироблення шлункового і панкреатичного соків.
  • Благотворно впливає на функціональний стан серцево-судинної системи (сприяє зниженню вмісту в крові холестерину та відновлення нормального артеріального тиску, перешкоджає розвитку атеросклерозу і сприяє очищення стінок судин від атероматозних відкладень)
  • Підвищує ефективність профілактики та комплексного лікування інфекційно-запальних захворювань бактеріальної, вірусної та грибкової етіології. Виражену бактерицидну властивість напою «Комбуча десертний» обумовлено присутністю в його складі медузина, хлорофілу, а також таких органічних кислот як оцтова, молочна, глюконова, глюкуронова, койевая. Ще в 1949 році наукові дослідження довели, що лікарські препарати на основі чайного гриба досить ефективні у боротьбі з золотистим стафілококом, з пневмококової інфекцією, а також із збудниками сальмонельозу, дифтерії, черевного тифу, скарлатини, дизентерії.
  • Сприяє підвищенню працездатності, знімає втому, сприяє усунення головного болю і безсоння
  • Сприяє поліпшенню функціонального стану центральної нервової системи (значною мірою завдяки присутнім в «Комбуче десертному» вітамінів групи B)
  • Чинить гепатопротекторну дію (захищає печінку від ушкоджень, знижує ризик розвитку жирового гепатозу і токсичних гепатитів (алкогольного, медикаментозного та ін)
  • Сприяє усуненню похмільного синдрому
  • Перешкоджає утворенню каменів в нирках і інших органах сечовивідної системи. Дана властивість настою чайного гриба, з якого виробляється напій «Комбуча десертний», в значній мірі обумовлена вхідними в його склад калієм і органічними кислотами.
  • Сприяє поліпшенню стану шкіри, стану волосся і нігтів. Що міститься в напої «Комбуча десертний» гіалуронова кислота сприяє утриманню шкірою вологи, а природний синтез колагену (фибриллярного білка, додає шкірі пружність і еластичність) активізують такі біохімічні компоненти настою чайного гриба як вітамін С, рутин, цинк і органічні кислоти.
  • Благотворно впливає на функціональний стан хребта і суглобів. У складі настою чайного гриба присутні гіалуронова кислота (яка є структурним компонентом міжсуглобової (синовіальної) рідини) і хондроїтин сульфат, необхідний для повноцінного формування та функціонування хрящової тканини.
  • Сприяє зміцненню імунітету і очищенню організму від токсинів та інших шкідливих речовин, попереджає передчасне старіння, знижує ризик розвитку онкологічних захворювань. Напій «Комбуча десертний» є багатим джерелом природних антиоксидантів, в числі яких - вітамін С, вітаміни групи B, рутин, органічні кислоти, цинк, кремній, селен. Крім того, цей напій на основі настою чайного гриба містить у своєму складі глюкуронову кислоту, що сприяє зниженню ризику розвитку онкологічних захворювань (ця органічна кислота також, вступаючи в з'єднання з токсичними речовинами, забезпечує нейтралізацію шкідливого впливу токсинів на організм людини).

Вживання напою, приготованого з концентрату «Комбуча десертний», рекомендується у складі профілактики та комплексного лікування:

  • Закрепів, диспептичних явищ, дизентерії, дисбактеріозу, ентероколіту, гастриту зі зниженою кислотністю
  • Захворювань печінки та жовчного міхура
  • Захворювань суглобів (артрити, артрози, подагра та ін)
  • Сечокам'яної хвороби
  • Герпесу
  • ГРЗ та інших інфекційно-запальних захворювань (у тому числі скарлатини, дифтерії, черевного тифу, тонзиліту, туберкульозу)
  • Алопеції
  • Фурункульозу, вугрової висипки і інших дерматологічних захворювань
  • Геморою

Насичений вітамінами, загальнозміцнюючий напій «Комбуча десертний» при регулярному вживанні також дуже корисний:

  • Хворим артеріальною гіпертонією і атеросклерозом
  • У складі комплексної профілактики атеросклерозу
  • Тим, хто займається спортом або фітнесом
  • Тим, чия робота пов'язана з інтенсивними розумовими або фізичними навантаженнями
  • В період відновлення після перенесених тяжких і тривалих захворювань
  • В період відновлення після перенесених курсів хіміо - і променевої терапії

Спосіб вживання

Для приготування напою з концентрату чайного гриба «Комбуча десертний» потрібно 2 ст. ложки концентрату (дітям від 3 до 5 років - 1 ст. ложку концентрату) розчинити в 100-150 мл води кімнатної температури. В цілях профілактики і лікування захворювань вживати такий чайний квас рекомендується 2-3 рази на день за 30-40 хвилин до їжі або через 1,5-2 години після їжі протягом 2-х місяців. При необхідності курс прийому чайного квасу можна повторити з перервою в 1 місяць.

Протипоказання до вживання

Так як продукт «Комбуча десертний» містить в своєму складі цукор, його слід вживати з обережністю хворим на цукровий діабет і ожиріння. Вживання напою з концентрату «Комбуча десертний» не рекомендується дітям до 3-х років, вагітним і годуючим груддю жінкам, при грибкових захворюваннях, а також при виразці шлунка і дванадцятипалої кишки і при гастриті з підвищеною кислотністю шлункового соку. З обережністю слід вживати чайний квас і тим, хто збирається сісти за кермо автомобіля (в цьому напої міститься невелика кількість спирту)

Характеристики

Основні
Виробник Екофарм
Тип екстрактуРослинний
Країна виробникУкраїна

Інформація для замовлення

  • Ціна: 150 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner