Урбеч з насіння коричневого льону 250г

- Немає в наявності
129,60 ₴
- +380 (44) 384-36-79Мельникова,5
- +380 (98) 112-10-07пр. Победы,125
- +380 (68) 508-62-97Мельникова,5
- +380 (67) 840-16-68Героев Днепра 41- 43
Опис
Урбеч з насіння льону джерело мінералів, рослинного білка, амінокислот і жирних омега-3 і омега-6. Зміцнює нігті і волосся. Відновлює клітинний обмін, позитивно впливає на нервову систему, покращує зовнішній вигляд шкіри, знижує холестерин. Корисно вживати при захворюваннях ШКТ, зокрема при виразці шлунка. Продукт містить до 40% харчових волокон із них 8% клітковини, тому допомагає очистити кишечник від застійних явищ. Рекомендується вживати при захворюваннях нирок, щитовидної залози, проблеми жіночої сечостатевої системи, варикозі. Вітамінний склад лляного урбеча має антиоксидантні властивості.
Опис: традиційний урбеч або урба – національне дагестанське блюдо і ласощі, що відновлює сили і зміцнює здоров'я. Урбеч за текстурою являє собою тягучу пасту. Це натуральний продукт, у складі якого не повинно бути штучних добавок. Пасту готують у кам'яних жорнах, які розтирають свіжі або висушені насіння до отримання однорідної маси. У процесі відбувається також вичавка олії. Його не зливають, а дають можливість просочити протерту масу. В домашніх умовах приготувати таку пасту проблематично. Можна отримати однорідну масу шляхом подрібнення насіння в кавомолці або блендері, але вичавити масло таким способом не вийде. Тому найпростіше купити готовий продукт в магазині. Смак урбеча особливий, не має аналогів: і солодкий, і терпкий одночасно, з терпким присмаком хурми і горіховими нотками.
Корисні властивості: спочатку урбеч брали з собою в похід дагестанські горяни. Він надавав сили та підвищував витривалість в екстремальних умовах. Також ця паста втамовує голод і спрагу, посилює імунітет, поповнює запаси білка в організмі, покращує стан шкіри, позитивно діє на нервову систему, знижує рівень холестерину в крові, допомагає в лікуванні цукрового діабету, підтримує роботу серця і судин, рекомендується при артритах, зміцнює зір, допомагає худнути. У складі продукту знаходяться: мінерали – кальцій, залізо, цинк, фосфор, марганець, йод, магній, кобальт, фтор, сірка, хлор; витамины – А (каротин), E, С, F, H (биотин), PP, K и группа B; жирные кислоты – линолевая, олеиновая, стеариновая и другие. Подобный состав делает урбеч популярным у диетологов. За счет оптимального соотношения сложных и простых углеводов продукт имеет высокую калорийность и быстро насыщает. Белка в нем гораздо больше, чем в мясе, и он легче усваивается.
Противопоказания: индивидуальная непереносимость. Быстрое насыщение происходит благодаря высокой калорийности, поэтому чрезмерное употребление вредит фигуре.
Кулинарная справка: на родине урбеч смешивают с медом и маслом, затем намазывают на хлеб или лаваш и запивают чаем. В пасту можно макать свежие фрукты. Смело добавляйте урбеч в каши, соусы, салатные заправки или приготовьте на его основе сладкую начинку для булочек и блинов. Классическая бутербродная паста: 50 г урбеча, 50 г меда, 40 г сливочного масла. Смешайте все ингредиенты и растопите смесь на водяной бане до состояния однородности, но не позволяйте кипеть. Можно ограничиться перемешиванием в теплом виде. Заправка для салата из свежих овощей: 2 ст.л. кунжутного, конопляного, гарбузового або лляної урбеча, 2-3 ст. л. рослинного масла, 1 ст. л. будь соусу: соєвий соус, сік лимона, гірчиця і т. п. продукти Змішайте і заправте ними улюблений овочевий салат. Молочний коктейль: 2 ст. л. мигдальної пасти, 2 стиглих банана, 1,5 склянки цільного молока або води. Складіть все в блендер, змішайте і насолоджуйтеся смаком.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | GreenStore |
Інформація для замовлення
- Ціна: 129,60 ₴